Oka

1.630,00 

Naprava, ki skrbi za zdravje ljudi.
(cena vsebuje brezplačno dostavo)

SKU: 10 Kategorija:
StumbleUponEmail

Opis

»Oka« je naprava, ki skrbi za zdravje vseh ljudi, ki se nahajajo v premeru stotih metrov okrog izdelka, če so v isti ravnini, oziroma 200 metrov višje in nižje od lokacije, kjer je postavljen izdelek. To poteka samodejno, proces zdravljenja pa se začne takoj ko pride oseba v območje učinkovanja izdelka.

Naprava ima enovito zemeljsko polje velike moči in prav tako moč vgradi v avro. Sčasoma postane človek močnejši od vseh naravnih pojavov, ki so mu prej škodovali. Z napravo se komunicira s pomočjo misli, njeno moč se lahko pošilja tudi na daljavo in tako zdravi še druge ljudi. S polaganjem zdravil na stekleno kupolo se zmanjša njihove negativne stranske učinke.

V polju naprave se lahko pripravlja hrano in pijače zdravilne moči. Nevtralizira škodljiva sevanja vseh vrst, tudi od visokofrekvenčnih oddajnikov.

Izdelana je iz medenine, brona in nerjavečega jekla. Najbolje deluje, če se jo postavi proti severu, kot je označeno na podstavku. Vgrajena je na lesenem podnožju s stekleno kupolo. Premer izdelka je 260 mm, višina 215 mm, teža pa 5 kg.

Več o izdelku