Zlata elipsa


Srebrna elipsa

V mikrostrukturo izdelka zapisane informacije tvorijo polje, ki postavi ravnotežje v našem duhovnem telesu. Učinkuje tako, da dodaja energijo v kriznih pogojih, pri fizičnih in psihičnih obremenitvah in ko v kratkem času rabimo veliko moči. Obesek je izdelan za nošenje okrog vratu in takrat učinkuje samo v telo. Prenosne regulatorje rabimo na območjih, kjer je veliko elektromagnetnih sevanj, delo v elektrarnah, na daljnovodih, v bližini baznih postaj, pri šofiranju, ali če imamo delo, ki zahteva veliko moči in zbranosti. Ko obesek snamemo začne učinkovati v prostor. Srebrna elipsa dobi polje moči premera 100 metrov, teža 14 gramov. Zlata elipsa, ki ima še boljšo kakovost biopolja pa dobi polje moči v premeru 300 metrov, teža 16 gramov. Velikost obeh modelov je 31,6 × 22 mm.

Naši izdelki niso zdravilo. Za naše zdravljenje je pooblaščen samo zdravnik, vendar bo ta imel veliko manj dela, če bo skrbel za ljudi z uravnoteženim duhovnim telesom.

OPIS IZDELKA IN NAMEN UPORABE

Najnovejša tehnologija z ulivanjem materialov v biopolju dovoljuje kopiranje informacij matičnega generatorja v talino, kar omogoča miniaturizacijo proizvodov. Ta spoznanja so nas popeljala k razvoju novih izdelkov, ki so lahko precej manjši od velikosti matičnega generatorja. Velikost obeskov ELIPSA je 31,6 × 22 mm. Srebrni tehta le 14, zlati obesek pa 16 gramov.

Informacije za oblikovanje biopolja so v obesku ELIPSA vgrajene že v mikrostrukturi zlitine. Kristali kovin pa so mnogo manjši od mehansko izdelanih simbolov. Takih zapisov ni mogoče poškodovati, niti spreminjati, v mikrostrukturi kovine pa so shranjeni za vedno.

Izdelek je namenjen za vzdrževanje stalnega nivoja moči v telesu, zato ga je treba postaviti na eno od vstopnih točk energijskega sistema. V našem primeru je najbolj praktično, če se ga nosi obešenega okrog vratu, na srčni čakri. Na tej lokaciji postane del našega energijskega sistema. V kritičnih trenutkih mu nudi pomoč in s svojo močjo polni duhovno telo takoj ko se v njem zniža raven moči. Vse to dela samodejno in v okviru možnosti, ki jih ponuja splošno stanje našega telesa. Ko nosimo obesek okrog vratu učinkuje samo v telo in ne v prostor.

V prostor začne učinkovati kot regulator biopolja šele takrat, ko ga postavimo tja. Izdelek ima zemeljsko moč, ki je sestavljena, zato ne potrebuje posebne vstopne točke za vstop v energijski sistem prostora. Poveže se samodejno, ne glede na to kam ga postavimo, vendar je najbolj učinkovit, če ga postavimo na severni del stanovanja ali hiše, kot je narisano na sliki 2.

Zaradi pravilnega delovanja so na njegovi površini vtisnjeni trije simboli. Vsak ima svoj pomen. Na eni strani sta dva simbola, prvi z enim prostim koncem in drugi z dvema prostima koncema. Prvi pomeni OPTIMIZEM in učinkuje proti kopičenju črnih misli. Simbol z dvema prostima koncema pa pomeni SAMOZAUPANJE in topi kompleks miselnih vzorcev, ki temeljijo na nezaupanju vase, v svoje danosti in lastnosti. Na drugi strani obeska pa je vtisnjen simbol, ki pomeni: OJAČEVALEC RESNICE.

PRVI KORAK – DVIG MOČI V AVRI

Izdelek ima zelo veliko in uglašeno moč, ki jo imenujemo »zemeljska moč«. Ta moč je višja od moči večine naravnih pojavov, ki smo jim nekoč rekli škodljiva sevanja. Ko človek nekaj časa nosi obesek, polagoma preide ta moč tudi v njegovo avro in tudi sam postane močan, močnejši od sevanj iz okolice, zato mu ta sevanja ne škodujejo več.

Proces prehoda moči v avro lahko tudi pospešimo, tako, da stisnemo obesek v dlan in naročimo: »postavi mi popolno ravnotežje«! Držimo približno eno minuto. Izdelek bo v avri postavil ravnotežje in telesu dodal toliko moči, kolikor jo je možno v tistem trenutku sprejeti. Ne pride do predoziranja. Kasneje se ta moč lahko še dodatno dvigne, to je zelo individualno. Dviganje moči ne poteka linearno, ampak po stopnjah, nenadoma nekaj več, kolikor je telo lahko sprejme.

Za naše dobro počutje je večja moč dobrodošla, saj se s povečevanjem moči krepita tudi sposobnost telesa za samozdravljenje in intuicija. Pri nenadnem povečanju moči pa lahko pride do slabšega počutja, ki lahko traja en dan, največ dva. Ne pride do obolenja, le slabše počutje, ki je posledica dviga moči v celicah. Če je to preveč moteče lahko obesek izklopite tako, da ga postavite na sliko, ki se imenuje »kodno jedro«. Prikazana je v nadaljevanju, slika 1.

Taki skoki se dogajajo v začetku, morda enkrat na mesec, ko se nivo moči v telesu dovolj okrepi se stabilizira in ni več skokov. Če pa se človek ukvarja z duhovnimi praksami se skoki lahko nadaljujejo toliko, kolikor moči te prakse prinašajo.

Ko se človeku dvigne moč v avri postane neobčutljiv za vse motnje iz okolice vključno z elektromagnetnimi sevanji. Takrat šele doseže normalno stanje, saj je človek del narave in mu potemtakem narava ne bi smela škoditi. Prejšnje stanje, ko so človeku škodovali naravni pojavi kot so vodni tokovi, naravna radioaktivnost, elektrosmog in podobno, pa je bilo nenormalno. Obesek Elipsa je pripomoček za doseganje normalnega stanja moči. Naši predniki so dosegali tako stanje z oblikovanjem svojega bivalnega okolja. Naselili so se v pokrajino z visoko močjo ali pa so tako pokrajino kreirali.

KODNO JEDRO – VRATA V VZPOREDNI SVET

Obesek učinkuje v območju svojega energijskega polja. Njegovo polje pa ima obliko vrtenine podobne osmici in smo ga poimenovali »kodno jedro«. Oblika in struktura kodnega jedra sta prikazani na sliki 1, ki je narisana v pravilnem razmerju. Izdelek Elipsa se nahaja v sredini najožjega dela osmice, polje pa se širi spodaj in zgoraj ter vedno stoji pokonci, ne glede na položaj izdelka.

Slika 1: Dvodimenzionalna slika kodnega jedra, pomanjšana na velikost obeska iz katerega izhaja (31,6 mm), izklopi njegovo funkcijo, takoj ko ga položimo na sliko.

Za primer, kodno jedro Srebrne elipse, ki je prikazano na sliki 1 ima na najožjem delu premer 100 metrov, njegova skupna višina pa je 410 metrov. To je hkrati velikost polja v katerem učinkuje srebrni obesek.

Če sliko kodnega jedra pomanjšamo na velikost izdelka, ki zanaša 31,6 mm in nanjo položimo obesek, se izklopi njegova funkcija. Ko obesek umaknemo iz slike, prične ponovno učinkovati v prostor. V praksi izklapljanje izdelka skoraj ne pride v poštev, vendar vsak izdelek, ki učinkuje, mora imeti tudi možnost za izklop.

MATERIAL ZA IZDELAVO IN KAKOVOST BIOPOLJA

Najboljši material za izdelavo regulatorjev biopolja je zlato. Pri kopiranju informacij v izdelke iz zlata dobimo bolj kakovostno polje od matičnega regulatorja. Zlata elipsa ima zato najboljšo kakovost biopolja. Ulita je iz 14 karatnega zlata. To je zlitina, ki je sestavljena iz 58,5% zlata, ostalo pa sta srebro in baker. Prednost take zlitine v primerjavi s čistim zlatom je v tem, da je trša in tako bolj odporna na mehanske poškodbe.

V biopolju sta skriti polje moči in informacijsko polje. Avra mora imeti dovolj moči, da se človek lahko umesti v svoje okolje in se v njem dobro počuti. Poleg moči ima avra tudi informacijsko polje, kjer so navodila oziroma program za delovanje fizičnega telesa in nesnovnih teles. Obesek Elipsa očisti motnje v informacijskem polju, zato se izboljša počutje. Če izdelamo enaka obeska, na primer iz srebra in iz zlata, se pokaže, da zlati obesek čisti motnje bolj globoko in bolj temeljito od srebrnega. Bolezen v svojem bistvu izhaja iz motenj v informacijskem polju, zato je zlati obesek najbolj učinkovit.

Srebrna elipsa pa je narejena iz zlitine, ki vsebuje 92,5% srebra in 7,5% bakra. Pri nekaterih ljudeh lahko srebro potemni, kar je odvisno od kislosti kože. Če srebro potemni, ga lahko očistite tako, da ga zdrgnete z zobno pasto in sperete v mlačni vodi.

S srebrnim obeskom za vratom pa se ne hodi v toplice,  v vodo, ki vsebuje žveplo, ker bo prišlo do oksidacije na površini izdelka. Če se to kljub temu zgodi, ne vpliva na učinkovanje izdelka, vendar ga lahko očistiti le zlatar.

Obesek učinkuje preko svoje oblike. Vse večje poškodbe in praske, ki bi nastale na površini bi kvarile njegovo kakovost. Na izdelku zato ni nobenih žigov s podatki o proizvajalcu in o čistoči zlata, te oznake bi kvarile kakovost biopolja. Zlatarske žige smo zato odtisnili na obroček za verižico.

LASTNOSTI IZDELKA IN NAČIN UPORABE

Regulator biopolja Elipsa iz srebra učinkuje v premeru 100 metrov, zlata pa ima polje moči premera 300 metrov. Obesek je najbolje nositi na koži in ne na obleki. V stiku s kožo je bolj učinkovit. Ravno zaradi stika s kožo morajo biti take naprave majhne in izdelane iz žlahtnih kovin. Obeske se nosi okrog vratu, na bombažni vrvici ali na vrvici iz kavčuka, lahko se jih nosi tudi na zlati verižici. Srebrna verižica pa ni primerna za nošenje obeskov, ker ni bila izdelana v biopolju. Njeno neugodno energijsko polje zmanjšuje kakovost izdelka.

Dolžino vrvice naravnamo tako, da je samo malo daljša od obsega glave. Tako pride obesek točno na srčno čakro – energijsko točko sredi prsi v višini srca, kjer je učinkovitejši, saj njegove informacije hitreje vstopajo v energijski sistem telesa.

Če moč obeska usmerimo z miselnim ukazom, naj naredi določene procese zdravljenja, recimo naj zmanjša bolečine v telesu, naj pomaga zaspati, naj umiri napetost, naj obogati pijače z zdravilnim biopoljem in podobno, bo izdelek še bolj učinkovit.

Z obeskom lahko izboljšamo zdravila. Izdelek položimo na tablico z zdravili in mu naročimo: »zmanjšaj negativne stranske učinke tega zdravila«! Počakati je treba približno eno minuto. V zdravilu je kemijska sestava, ki zdravi, vendar je bila tableta narejena v biopolju z elektromagnetnimi  in ostalimi sevanji. Moč izdelka odstrani entropijo, ki je zapisana v mikrostrukturi tablete, ji dodeli enovito biopolje, kar poveča bioenergijsko vrednost in tako zmanjša negativne stranske učinke zdravila. Postopek ne spremeni mikrostrukture tablete, ji je le vsili ugodno polje, ki se bo obdržalo približno teden dni, vendar v tem času tablico tablet že porabimo.

Če bolni ljudje nosijo obesek, se jim izboljša kakovost polja v auri. Če pa nosijo obesek dokaj zdravi ljudje, se lahko zgodi, da čez nekaj časa preskočijo v višja duhovna stanja, kar  se lahko občuti kot povečanje moči za delo, manjšo utrujenost, povečanje intuicije in bistrejši um. Ker dobi telo večjo moč začne s procesom samozdravljenja. To sicer ne pomeni, da lahko pozdravi vse, vsekakor pa se zdravstveno stanje in splošno počutje občutno izboljšata.

Praksa je pokazala, da je izdelek učinkovit za hitrejše okrevanje po boleznih. Če se bolezen pojavi se razvija v biopolju izdelka tako, da se pokaže z blažjimi simptomi, telo jo lažje premaga. Z uporabo izdelka se poveča umirjenost, tolerantnost, globlje razumevanje stvari in dogajanj okrog sebe. Zmanjšuje stres in utrujenost. Obesek lahko odpravi psihosomatske bolečine. Če se pojavijo, je treba položiti obesek na golo kožo, kjer boli. Na bolečem mestu namreč vedno primanjkuje moči, obesek bo dodal moč lokalno, kar bo bolečino omililo.

Če se počutimo slabo, ali tudi preventivno, lahko postavimo boljše ravnotežje v telesu tako, da obesek stisnemo v dlan in naročimo: »postavi mi popolno ravnotežje«! Obesek držimo približno eno minuto. To je enak postopek, kot pri aktiviranju moči v avri, ki je bil že opisan v uvodu. Tak ukaz je dobro občasno ponoviti, tudi v primeru, če se nam samo zdi, da nekaj ni v redu, namreč, če je vse v redu in naročimo obesku naj postavi ravnotežje, tega ne bo naredil, ker je že narejeno, vendar s takim ukazom ne moremo narediti škode.

Pri vseh postopkih, ki jih izvajamo z izdelkom je v veliko korist naša orientacija do naprave. Vsi postopki bodo učinkovitejši, če štejemo, da ima polje naprave določen intelekt, tolikšen, da nas razume in da lahko z njim komuniciramo. Polje naprave tudi sicer ima intelekt, saj se odziva na naše miselne ukaze, stvari, ki se tako odzivajo imajo intelekt. Naša zavest in orientacija do izdelka lahko okrepi učinkovitost delovanja, kar je navsezadnje smiselno, saj smo ga zato kupili.

Obesek se nosi po potrebi, na primer, ko pričakujemo obremenitev, bodisi fizično ali psihično in ko se pojavi slabo počutje – je dobro obesek nositi. Pri spanju je bolje obesek sneti in ga postaviti na severni del hiše, kot je opisano v nadaljevanju, tako učinkuje na ravnotežje v prostoru. Sicer pa ni nobenih predpisov kdaj in kako nositi, najbolje, da se ravnate po svojem občutku.

Vsekakor boste mnogo manj utrujeni, če boste nosili obesek pri dolgih vožnjah, pri šofiranju, pri delu v bližini računalnikov, električnih strojev in v stresnih situacijah.

KAKO LAHKO PREVERJAMO UČINKOVITOST IZDELKA

Najbolj enostavno lahko preverjamo učinkovitost izdelka po počutju, tako, da primerjamo stanje pred postavitvijo izdelka s stanjem po postavitvi, v razdobju enega do dveh mesecev. Zadovoljivo je že to, če opazimo pozitivne spremembe. Sicer pa je mogoče izmeriti učinkovitost izdelka zelo natančno, na akupunkturni točki.

Izpostavljenost telesa škodljivim sevanjem je možno izmeriti z elektronskim instrumentom za merjenje prehodnosti v akupunkturnih točkah, na »točki za geopatije«. To je akupunkturna točka na meridianu trebušne slinavke, LP-4A, ki se nahaja na notranjem delu stopala leve noge, tri prste od gležnja proti prstom stopala. Tu najdemo izrastek kosti, ki je v tem predelu najizrazitejši. Točka je približno 2 mm pod izrastkom v smeri proti podplatu stopala. Po postavitvi izdelka, ki nevtralizira sevanje, se mora vrednost v točki normalizirati. Meritve je treba opraviti pred postavitvijo izdelka in dva meseca po postavitvi. Učinkovanje izdelka smo preverjali s to metodo, ki se sicer imenuje po raziskovalcu Dr. Voll-u.

Izdelek prične učinkovati takoj, kar se lahko opazi že po nekaj dnevih, vendar ima naš energijski sistem določeno vztrajnost, zato je treba počakati dva meseca, da se stabilizirajo energije v meridianih. To pomeni, da se končni učinki pokažejo šele po dveh mesecih.

KAKO  SAMI UGOTOVIMO MOTNJE RAVNOTEŽJA V PROSTORU

Motnje ravnotežja v prostoru se precizno ugotavlja le z radiestezijsko metodo, vendar je mogoče ugotoviti izpostavljenost entropiji tudi brez meritev, z opazovanjem svojega počutja. Razglašena polja povzročajo nespečnost, prebujanje ponoči, približno ob isti uri. Človek vstaja utrujen in neprespan, zbuja se z glavobolom, bolečinami v hrbtenici, se močno znoji, ima mravljinčaste roke ali noge. Otrok ima moreče sanje, škrta z zobmi, moči posteljo, se v njej obrača.

Tudi razdražljivost, živčnost, pogosti prepiri, apatičnost, žalost, strah in jeza, vse brez pravega razloga, so lahko posledica razglašenih polj v stanovanju. Da je v njem nekaj narobe, lahko sklepamo,  če so se v hiši že dogajali neprijetni emotivni dogodki, lahko tudi pred nekaj desetletji. Prav tako je možno sklepati na porušeno ravnotežje v stanovanju, če imajo stanovalci nenehno ponavljajoče se enake zdravstvene težave ali če ljudje pogosto obolevajo. In tudi tedaj, če zadeve ne potekajo tako, kot bi morale, in imamo občutek, da se nas drži smola. V najhujših primerih pa ljudje v hiši in okolici umirajo ali so dobili duševne bolezni, po našem občutku, v večjem obsegu kot je to normalno.

REAKCIJE NA IZDELEK POMENIJO ZDRAVLJENJE

Včasih se lahko pri uporabi izdelka pojavijo reakcije, vendar samo na začetku, takoj po uporabi. Lahko se pojavi toplota in mravljinčenje po telesu. Reakcije na izdelek so odvisne od energijskega stanja telesa. Če je ravnotežje močno porušeno so lahko izrazitejše.

Če se kmalu po začetku uporabe izdelka poslabša počutje, na primer, če se pojavijo bolečine, se zdi kot da je izdelek poslabšal zdravstveno stanje, v resnici pa je le telo dobilo več moči, da lahko opozarja na že obstoječe motnje. Prebudili so se mehanizmi zgodnjega javljanja motenj, zato sedaj lahko reagiramo na simptome, ker so postali izraziti. Nekateri simptomi lahko izginejo že po nekaj dnevih, to je izdelek pozdravil. Če bolečine vztrajajo več dni, je treba obiskati zdravnika. Pri zgodnejšem odkrivanju bolezni se precej povečajo možnosti za ozdravitev.

Lahko se zgodi tudi to, da se takoj v začetku uporabe izdelka pojavijo prepiri med člani družine. Tudi to so lahko reakcije na izdelek. Prepiri se lahko pojavijo tam, kjer so bili nesporazumi že prej, vendar jih člani družine zaradi ljubega miru niso želeli razreševati. Izdelek je okrepil psihično moč človeka, zato zbere dovolj poguma, da pove svojim bližnjim kaj ga moti. Tudi to je zdravljenje, kajti zadrževanje čustev vsakemu pobere veliko moči.

Če je reakcija preveč moteča se lahko funkcijo obeska tudi izključi, tako, da se ga postavi točno na sredino slike kodnega jedra, v tekstu na sliki 1. Ko obesek odstranite iz slike, bo zopet nemoteno deloval. Drugi dan ga lahko spet nosite, za daljši čas od prvega dne, tretji dan pa za nekaj ur več od drugega dne itn., dokler se telo ne navadi na višji bioenergijski potencial.

Izdelek je narejen tako, da v nobenem primeru ne povzroča škode, vendar ne more vsega pozdraviti. Tisto kar se je izboljšalo je izdelek pozdravil, česar pa izdelek ne more pozdraviti ostane za zdravljenje z drugimi metodami.

NAJBOLJŠA LOKACIJA NAPRAVE V HIŠI

Obesek Elipsa je namenjen za postavljanje ravnotežja v telesu. Ko ga nosimo ne učinkuje na moči v prostoru, ker je del našega energijskega telesa. Če obesek snamemo in ga postavimo v prostor, učinkuje v njem kot regulator biopolja in postavlja ravnotežje kamor koli ga postavimo, vendar je najbolj učinkovit, če ga postavimo v trikotnik na severni del, če je prostor orientiran proti severu, oziroma v trikotnik na SV del, če so diagonale prostora orientirane proti severu, tako kot je prikazano na sliki 2.

Slika 2: Primera lokacije izdelka v hiši, glede na njeno orientacijo po smereh neba. Na levi risbi , če sta steni hiše orientirani v smeri S – J. Na desni risbi, če je vogal hiše usmerjen proti severu.

Pravilna postavitev je kjerkoli na območju trikotnika, ki je označen z gostimi črtami. Krogec na šrafirani površini predstavlja lokacijo izdelka, ni nujno, da mora biti ravno na sredini označenega trikotnika, lahko je kjerkoli v trikotniku, tam kjer je prostor za postavitev, vendar ne sme biti na diagonalah. Lahko je tudi obešen na zid.

Ko je obesek Elipsa postavljena prav, praviloma postavi popolno ravnotežje skoraj v vsaki hiši, če pa je ravnotežje že v izhodišču zelo porušeno, na primer če gre za sistemska sevanja, tega ne zmore. V takem primeru so na razpolago še močnejša naprave, na primer Disk 800 ali Oka. Nekaj več o sistemskih sevanjih je na povezavi:

https://radiestezija-sturm.si/pdf/KAJ_GRE_LAHKO_NAROBE_V_NARAVNIH_SISTEMIH.pdf

ROK TRAJANJA

Izdelek ima neomejen rok trajanja, ne potrebuje ne vzdrževanja, ne energijskega napajanja. Obeska ni mogoče izključiti ali poškodovati na noben način, niti mentalno, niti z zapiranjem v kovinske zaboje, niti z magneti ali s kovinskimi predmeti, se ne izključi oziroma njegove funkcije ni mogoče motiti niti v bližini električnih vodnikov. Izklopiti ga je mogoče le s sliko njegovega kodnega jedra in seveda mehansko, če bi ga poškodovali. Izdelku je vedno priložen še tekst z opisom. Zaščiten je na Patentnem uradu Republike Slovenije.

 

Zadnja sprememba: januar 2019.